Public Consultation re: Ivy Chimneys Playground

The Town Council has secured some funding to make improvements to the play area next to the Ivy Chimneys Primary School. The year 5 children have been undertaking work to measure, redesign and make recommendations about how they would like the playground to be improved – within the Council’s budget!  Their work will be available to view at the public consultations.

At the meetings, we will reflect the feedback we have already received from the children and from the school itself and take on board the views of residents, with the intention of preparing a final design which will be the scheme that is delivered. If you are planning on attending one of the sessions, it would be really helpful if you would take a few moments to indicate your attendance on the school’s website here -> link

We hope to see you there!

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: